Prima întrebare pe care o pun mulți oameni atunci când se gândesc la implantul părului este „Cât va preta?” Pretul monetar al unui implant de păr este cu siguranță ceva de luat în considerare, dar există și alte întrebări de pus:

  • Restaurarea părului vă va îmbunătăți calitatea vieții?
  • Care sunt celelalte opțiuni (încercarea unei rețete, tratarea pierderii etc.)?
  • Ce te-ar preta pierderea mai mult sau totală a părului datorită evitării implantului de păr?

 

Pe măsură ce vă gândiți la pretul unui implant de păr, amintiți-vă că pierderea părului nu este fixă, dar probabil va continua să progreseze, necesitând o procedură diferită sau mai complicată în viitor decât ar fi acum. Nu există nicio modalitate de a pune un preț pe încrederea pe care o simți știind că ai capul plin de păr și nici pe ușurarea de la stresul și frustrarea care au început atunci când ai observat pentru prima dată că linia ta de păr se retrage.

Prețul unui implant de păr

Pur și simplu, pretul unui implant de păr va preta între 1000-1500 de euro ședința. Pretul se bazează pe numărul de foliculi implantați. Numărul exact depinde de severitatea căderii părului înainte de tratament, procedura specifică utilizată, obiectivul final estetic și alți factori.

 

Alte preturi pentru restaurarea părului variază în funcție de metodă. FUT (implantul unității foliculare) are un preț diferit de FUE (extracția unității foliculare). Medicamentele eliberate pe bază de rețetă pentru căderea părului depind de medicația specifică recomandată, iar procedurile non-chirurgicale, cum ar fi micro-ace, pot necesita mai multe sesiuni. Puteți discuta detalii la consultare.

Pretul fizic al unui implant de păr

În funcție de metoda aleasă, pretul fizic al unui implant de păr poate fi minim. Echipa de la centrul nostru din Timișoara folosește tehnici de ultimă oră care reduc semnele vizibile ale unei proceduri de restaurare și permit vindecarea rapidă.

 

Atunci când cântăriți beneficiul în raport cu pretul unui implant de păr, ar trebui să luați în considerare următoarele:

  • Extracția unității foliculare(FUE) este standardul procedurilor de restaurare a părului disponibile astăzi. Nimic altceva nu se apropie de aspectul natural fără cicatrice liniară pe partea din spate a scalpului (ceea ce se poate întâmpla cu FUT).

 

Cea mai avansată metodă FUE implică utilizarea tehnologiei NeoGraft ® , care automatizează procesul de colectare a părului pentru a maximiza rezultatele, reducând în același timp efectele secundare ulterioare. Metoda mai puțin invazivă înseamnă un timp de recuperare și mai rapid, astfel încât să vă puteți întoarce mai repede la muncă și la viață.

 

Nu fiecare procedură este perfectă pentru fiecare pacient. Medicul dumneavoastră vă va ajuta să luați o decizie cu privire la planul ideal de tratament, oferindu-vă cele mai bune rezultate posibile.

Gestionarea pretului unui implant de păr

Deoarece pierderea ereditară a părului la bărbați progresează într-un model aproximativ previzibil, Dr. David Ibrăileanu și Dr. Alexandru Cantemir pot lucra cu pacienții care suferă de această afecțiune și pot evalua starea actuală a părului lor pentru a prezice unde se va agrava problema. Cu cât părul cade mai mult, cu atât mai mare va fi procedura de restaurare.